× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

VIDEO Fetiță de 7 ani, lovită de o mașină. Șoferul a fost reținut

Impact News 24 • 18-08-2022, 14:00:37 • 264 vizualizari
 

O fetiță de 7 ani, din Roșiori, a fost lovită, seara trecută, de o mașină al cărei șofer, tot din municipiu, ar fi dat cu saptele și n-ar fi văzut-o pe micuță. După impact, bărbatul a fugit de la locul accidentului, acesta fiind găsit ulterior acasă de către oamenii legii. Șoferul a fost testat alcoolscop, iar rezultatul a fost negativ, însă acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Și tot la Alexandria au ajuns și rudele micuței, chitite pe scandal, la unitatea medicală deplasându-se și mai multe echipaje de polițiști și jandarmi, pentru a calma spiritele.

Însă în tot scandalul, pata de culoare a fost un jandarm care, nu se știe în ce împrejurări, a declanșat tubul de spray lacrimogen.

[embedded content]

Ce a urmat nu mai are nevoie de cuvinte – după ce și-a dat cu spray în ochi, jandarmul a ajuns la UPU pentru îngrijiri medicale, iar tot ce mișca în fața spitalului, de la gură-cască și oameni croiți pe scandal, la polițiști, s-au evaportat numaidecât.

Practic, jandarmul a reușit, fără să vrea, să disperseze mulțimea de la intrarea în spital, inclusiv pe gălăgioșii care veniseră, ca de obicei în astfel de cazuri, să facă scandal.

 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Fetiță Lovită Mașină Șoferul Reținut