× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

(VIDEO) ÎN TELEORMASN S-AU ÎNCHEIAT EXAMENELE SCRISE LA BAC. URMEAZĂ PROBELE ORALE

Antena 3 Alexandria • 18-08-2022, 18:01:14 • 26 vizualizari
 

Emoțiile celor care au susținut bac-ul de toamnă sunt aproape de final. Ultimul hop îl reprezintă testarea competențelor lingvistice la limba română și o limbă de circulație internațională, plus cea a competențelor digitale. În Teleorman, la sesiunea a doua a examenului maturității, s-au înscris 408 elevi la proba profilului și 368 la cea la alegere.

Probele scrise de la sesiunea de toamnă a bacalaureatului, care în acest an se desfășoară la jumătatea lunii august, s-au încheiat în județul Teleorman. Aici niciun elev nu susține examenul la limba maternă.

Dacă la limba română 57 de elevi din cei înscriși nu au venit la examen, ieri au absentat 73, iar astăzi 69, la probele  obligatorii ale profilului și la cea la alegere. La aceste două examen nu au mai fost elevi eliminați, după ce marți 5 candați au fost trimiși aceasă pentru că au încercat să copieze cu ajutorul căștilor de telefon.

Spre deosebire de bacalaureatul din vară, în această sesiune probele de competențe se vor susține în a doua parte a examenului de maturitate, adică în perioada 22 – 29 august. Pe 31 august, dimineața, se vor afișa rezultatele, iar contestațiile se vor depune în aceeași zi, după ora 12.

Articolul (VIDEO) ÎN TELEORMASN S-AU ÎNCHEIAT EXAMENELE SCRISE LA BAC. URMEAZĂ PROBELE ORALE apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
TELEORMASN ÎNCHEIAT EXAMENELE SCRISE URMEAZĂ PROBELE