× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Două doamne din Nenciuleşti, aniversate de către primarul Viţa Necea, cu ocazia împlinirii unui secol de viaţă

Impact News 24 • 16-10-2023, 14:00:46 • 176 vizualizari
 

Momente unice, în viaţa comunităţii locale din Nenciuleşti. Două doamne, care au împlinit vârsta de 100, respectiv 103 ani, au fost sărbătorite de către conducerea unităţii administrativ teritoriale. Primăriţa Viţa Necea şi-a exprimat respectul faţă de cele două senioare, afirmând, printre altele, că sunt un exemplu pentru noi toţi şi merită tot respectul şi aprecierea.

“În semn de preţuire, doi dintre cetăţenii comunei Nenciuleşti sunt sărbătoriţi de către primărie. Este vorba despre doamna Ivaşcu Maria, care a împlinit onorabila şi venerabila vârstă de 103 ani, şi doamna Matei Oprea, care a împlinit 100 de ani. Vorbim despre respectul pe care îl datorăm acestor două doamne, care au trait o viaţă şi au trecut prin o sumedenie de experienţe, cum ar fi război, crize epidemiologice, crize financiare, şi, fără doar şi poate, au avut şi au ce povesti nepoţilor şi strănepoţilor. Aceste două doamne au trăit un secol pe pământ, au dat naştere unor generaţii de copii, nepoţi şi strănepoţi. Este un exemplu pentru noi şi urmaşi, pentru viaţa pe care au trait-o cu demnitate, pentru curajul şi încrederea cu care au păşit în viaţă şi au depăşit momentele grele. Seniorii noştri merită tot respectul şi toată aprecierea noastră. În numele întregii comunităţi, le urăm “La mulţi ani”.

Le doresc multă sănătate lor şi familiilor lor”, este mesajul transmis de către edilul şef din Nenciuleşti.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Doamne Nenciuleşti Aniversate Către Primarul Ocazia împlinirii Viaţă