× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

(VIDEO) UTILAJ FEROVIAR DERAIAT LA ROȘIORI DE VEDE. MECANICUL A DECEDAT

Antena 3 Alexandria • 01-08-2023, 14:01:03 • 276 vizualizari
 

Tragedie la ieșirea din Roșiori de Vede. Un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani a murit după ce un utilajul feroviar pe care îl conducea s-a răsturnat de pe calea ferată. Paramedicii au încercat să-l resusciteze minute în șir, însă efortul acestora a fost în zadar.

Tragedia s-a produs marți dimineața, la ieșirea din municipiul Roșiori de Vede, spre Drăgănești de Vede, acolo unde un utilaj feroviar în care se aflau două persoane, mecanicul și ajutorul de mecanic, a deraiat. Mastodontul era folosit de angajații CFR pentru înlocuirea sau repararea șinelor de cale ferată. Autoritățile au fost alertate de producerea evenimentului în jurul orei 9.00. La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii SMURD pentru acordarea primului ajutor.

Din nefericire, mecanicul utilajului feroviar, un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani, a murit. Eforturile medicilor care au intervenit la fața locului au fost în zadar.

Polițiștii au deschis acum o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia.

După producerea accidentului, traficul feroviar de călători s-a desfășurat pe un fir de circulaţie, până la finalizarea intervenţiilor din zona respectivă.

Articolul (VIDEO) UTILAJ FEROVIAR DERAIAT LA ROȘIORI DE VEDE. MECANICUL A DECEDAT apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
UTILAJ FEROVIAR DERAIAT ROȘIORI MECANICUL DECEDAT