× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

BULETIN DE PRESĂ

IPJ Teleorman • 25-08-2023, 14:00:41 • 36 vizualizari
 

Polițiștii  din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au acționat în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind întocmite dosare penale și aplicate sancțiuni contravenționale pentru diverse abateri privind circulația pe drumurile publice.

În ultimele 24 de ore,  în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 121 de sancțiuni contravenționale în valoare de 36.450 de lei,  au reținut 1 permis de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și a fost retras 1 certificat de înmatriculare.

 Exemplificăm:

La data de 23 august a.c., în jurul orelor 11.30, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești au depistat un tânăr de 18  ani, din comuna Frăsinet, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în comuna Frăsinet, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  "conducerea unui vehicul fără permis de conducere", urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

La data de 24 august a.c., în jurul orelor 01.28, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 39 de  ani, din municipiul Roșiori de Vede, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Plosca, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  "conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive", urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

 
 
Continuare pe IPJ Teleorman » Articole IPJ Teleorman »
 
BULETIN PRESĂ