× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

(VIDEO) ”TREASURE HUNT!”, CONCURS DEDICAT ALEXĂNDRENILOR

Antena 3 Alexandria • 23-08-2023, 14:01:10 • 139 vizualizari
 

15 echipe de tineri sau familii s-au înscris pentru a participa la cel mai mare concurs de aventură urbană, organizat de Primăria Municipiului Alexandria cu ocazia zilelor orașului. Pe parcursul a câtorva ore, concurenții au străbătut străzile  în lung și-n lat pentru a descoperi indiciile bine ascunse în mai multe puncte strategice.

Concursul s-a numit ”Treasure Hunt!”, tradus vânătoarea de comori și s-a desfășurat în cursul zilei de miercuri, 23 august, cu plecare la ora 10.00 de la Centrul Multifuncțional pentru Tineri, după un regulament foarte bine stabilit. Ca și partener în această aventură, Primăria Alexandria i-a avut pe colegii de la Antena 3 CNN. 15 echipe s-au aflat la start, acolo unde colega noastră, Mihaela Bîrzilă le-a explicat regulamentul și a extras biletele cu ordinea plecării în cursă, dar și orele la care se pleacă.

Unul dintre punctele de oprire a fost și la sediul stației Antena 3 Alexandria, acolo unde concurenții primeau de la un reprezentant al primăriei Alexandria, următorul indiciu.

Una dintre condițiile de participare a fost ca membrii echipajului să fie rude până la gradul patru. Scopul principal al acestei competiții a fost de cunoaștere a istoriei orașului.

După ce au traversat orașul în lung și-n lat, prin parcuri, la Ștrandul Vedea din oraș, acolo unde s-au răcorit puțin, pentru că au fost nevoiți să facă o baie în bazin pentru a găsi următorul indiciu, ultima oprire a fost în biroul primarului Alexandriei, Victor Drăgușin.

Echipa care s-a clasat pe locul II a fost premiată cu obiecte necesare pentru camping, iar pentru familiile de pe locul III, primăria a pregătit și le-a oferit biciclete.

Articolul (VIDEO) ”TREASURE HUNT!”, CONCURS DEDICAT ALEXĂNDRENILOR apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
TREASURE CONCURS DEDICAT ALEXĂNDRENILOR