× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

Contracte semnate pentru investiții în infrastructură în două localități din Teleorman

Ziarul Teleormanul • 06-03-2024, 14:00:09 • 71 vizualizari
 

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat marți, 5 martie, 40 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, în valoare totală de 423.815.052,55 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, urmăresc modernizarea drumurilor de interes local și a infrastructurii stradale, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a rețelelor de distribuție a gazelor naturale, amenajarea unor piste pentru bicicliști, precum și construirea sau modernizarea unor poduri și podețe.

Din județul Teleorman au semnat contractele primăriile Cervenia și Izvoarele, pentru proiectele “Extindere sistem centralizat de canalizare și stație de epurare în comuna Cervenia, județul Teleorman”, suma alocată investiției fiind învaloare de 14.317.219,73 lei, respectiv “Modernizare drumuri de interes local în comuna Izvoarele, județul Teleorman”, cu o valoare de 11.693.968,98 lei.

“După cum am afirmat întotdeauna, ca ministru al dezvoltării, mă aflu la dispozitia tuturor reprezentanților autorităților locale care doresc să beneficieze de expertiza noastră, ca instituție! Împărtășim planuri, proiecte și programe, viziuni și experiență, așadar continuăm să sprijinim dezvoltarea tuturor comunităților!”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Contracte Semnate Pentru Investiții Infrastructură Localități Teleorman