× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

(VIDEO) TATĂ, MAMĂ ȘI FIICĂ, SINGURII PARAMEDICI VOLUNTARI DIN TELEORMAN

Antena 3 Alexandria • 24-11-2022, 14:01:05 • 24 vizualizari
 

La 57 de ani, Florin Prună este, alături de soția sa, unul dintre cei doi paramedici voluntari din județul Teleorman. În urmă cu patru ani a absolvit cursurile speciale de la Craiova și, de atunci își petrece tot timpul ajutându-i pe ceilalți. Iubește ceea ce face și vorbește cu pasiune despre ocupația sa. Chiar și în timpul liber, nu ezită să acorde primul ajutor atunci când cineva are nevoie și, pentru asta, și-a achiziționat, cu proprii bani, toate echipamentele pe prim-ajutor necesar pe care le păstrează în permanență la îndemână. Alături îi sunt, în permanență, soția și fiica. Cea din urmă îi calcă, tatălui, pe urme.

În anul 2019, Florin Prună a devenit paramedic pe ambulanță ca al treilea membru al echipajului, iar pentru acest lucru s-a pregătit intens.

Pentru a fi sigur că este întotdeauna pregătit să acorde primul ajutor celor care au nevoie, paramedicul și-a achiziționat, cu propriii bani, echipamentele necesare.

Florin Prună i-a insuflat și fiicei sale de 18 ani pasiunea pentru voluntariat.

Florin Prună este susținut în permanență și de soția sa. De altfel, cei doi sunt singurii paramedici voluntari din județul Teleorman.

Cei trei alcătuiesc singura familie completă de salvatori voluntari din județul Teleorman.

Articolul (VIDEO) TATĂ, MAMĂ ȘI FIICĂ, SINGURII PARAMEDICI VOLUNTARI DIN TELEORMAN apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
FIICĂ SINGURII PARAMEDICI VOLUNTARI TELEORMAN