× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Bogdan Udrea este foarte aproape de a schimba funcția de viceprimar cu cea de primar al comunei Călmățuiu de Sus

Actualitatea de Teleorman • 28-05-2024, 14:00:57 • 148 vizualizari
 

Pe 9 iunie, sunt șanse mari ca la Călmățuiu de Sus să se producă o mare schimbare în administrația locală. Această comună are nevoie de o nouă perspectivă pentru viitor, iar Bogdan Udrea, candidatul PNL la funcția de primar, a conturat-o deja în proiectele sale.

M-am născut, am crescut și trăiesc pe aceste meleaguri pe care le consider binecuvântate, cu oameni extraordinari”, afirmă cu mândrie Bogdan Udrea.

A lipsit din comuna sa natală doar în perioada studiilor și alți șase ani în care a muncit pentru a putea să investească acasa, în Călmățuiu de Sus, unde își crește și cei trei copii. Este licențiat în științe politice, dar a ales să investească într-o afacere de familie pe care o dezvoltă permanent convins fiind că orice investiție publica sau privată înseamnă progres pentru comunitate. Asta își dorește Bogdan Udrea pentru comunitatea din Călmățuiu de Sus și acesta a fost și motivul pentru care a ales să intre în politică, să se implice în dezvoltarea și modernizarea localității.

Este viceprimar din 2020 și în acest mandat a ajuns să cunoască mai bine toate problemele și neajunsurile cu care se confruntă locuitorii comunei și a găsit soluții pentru rezolvarea lor.

Oamenii din Călmățuiu de Sus au așteptări simple, de bun simț, vor străzi asfaltate ca să nu mai umble prin praf sau noroi, locuri de joacă, grădinițe, școli moderne și sigure pentru copii. Pe nevoile stringente ale comunității, acolo unde nu s-a mișcat nimic în ultimii 8 ani și-a stabilit liberalul Bogdan Udrea obiectivele de viitor primar, dacă va fi ales.

Pentru primul an de mandat și-a propus să pietruiască toate străzile din comună și să sprijine copiii cu rezultate bune implicând și societatea civilă în programele de educație. Bogdan Udrea pune accent pe stimularea investițiilor private și modernizarea infrastructurii, iar până la finalul mandatului sau de primar să fie toate străzile asfaltate. În viziunea lui Bogdan Udrea accesarea fondurilor din orice surse este calea cea mai sigură pentru dezvoltarea localității. Implicarea administrației locale în consilierea și îndrumarea gratuită a locuitorilor comunei pentru accesarea fondurilor europene este un alt obiectiv important al viitorului primar liberal.

Cu un primar liberal, se deschide un nou capitol pentru administrația locală din comuna Călmățuiu de Sus.

La vot se hotărăște schimbarea și se decide viitorul comunei!

Pe 9 iunie, Călmățuiu de Sus votează Bogdan Udrea, primar PNL!

Comandat de Partidul Național Liberal Teleorman
Executat de SC VILAM MODUL CONSTRUCT SRL
Cod unic de identificare AEP 21240015

The post Bogdan Udrea este foarte aproape de a schimba funcția de viceprimar cu cea de primar al comunei Călmățuiu de Sus appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Bogdan Foarte Aproape Schimba Funcția Viceprimar Primar Comunei Călmățuiu