× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

A fost emis ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a DN 52, Alexandria – Turnu Măgurele

Ziarul Teleormanul • 01-09-2022, 14:00:08 • 302 vizualizari
 

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a emis în urmă cu câteva zile autorizația de construire pentru executarea lucrărilor de construire la obiectivul de investiții “Modernizare DN 52, Alexandria – Turnu Măgurele, km 1+350 – km 44+600, km 49+194 – km 52+649”, Etapa I – km 2+100 – km 44+600 și km 49+194 – km 52+649.

Amplasamentul lucrărilor este situat pe traseul DN 52 Alexandria – Turnu Măgurele, desfășurându-se pe raza municipiului Turnu Măgurele și pe raza comunelor Nanov, Furculești, Crângu, Dracea, Traian și Ciuperceni.

Potrivit documentului emis de minister, lucrările se vor executa pe amplasamentul existent, doar pe imobilul teren/contrucție aparținând domeniului public al statului, aflat în administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii și în concesiunea C.N.A.I.R. S.A.

Dan Popescu, directorul general regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București, a transmis că miercuri, 31 august, a fost emis și ordinul de începere a lucrărilor, iar pe 7 septembrie demarează efectiv lucrările de modernizare a drumului Alexandria – Turnu Măgurele. De altfel, acesta este și coordonatorul echipei de consultanță din partea DRDP București, care se va îngriji de bunul mers al lucrărilor. În aceste zile, va fi semnat și procesul verbal de predare a amplasamentului, va avea loc organizarea de șantier și se vor obține aprobările pentru devierea de trafic de la Consiliul Județean Teleorman și de la Poliția Rutieră.

DN 52 este principala arteră de legătură între Alexandria, municipiu reședință de județ, și municipiul Turnu Măgurele, unul dintre porturile românești la Dunăre.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Ordinul începere Lucrărilor Modernizare Alexandria Măgurele