× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Un tânăr de 19 ani, REȚINUT pentru că a condus fără permis o mașină neînmatriculată

Liber in Teleorman • 21-02-2024, 20:00:13 • 64 vizualizari
 

Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Videle au dispus reținerea unui tânăr din comuna Mereni, județul Teleorman, cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În fapt, la data de 14 februarie a.c., în jurul orei 02:00, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza localității Merenii de Sus, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în comuna Mereni.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar pe autoturism se aflau montate plăcuțe cu un alt număr de înmatriculare.

În urma administrării probatoriului, la data de 20 februarie a.c., față de persoana bănuită a fost dispusă măsura reținerii, tânărul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle, a anunțat IPJ Teleorman.

 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Tânăr REȚINUT Pentru Condus Fără Permis Mașină Neînmatriculată