× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Vouchere sociale / Pe 8 septembrie, toate cardurile valide vor fi alimentate cu a doua tranșă în valoare de 250 lei

Ziarul Teleormanul • 26-08-2022, 10:00:10 • 392 vizualizari
 

“După o primă etapă dificilă în care am reușit să emitem și distribuim carduri pentru aproximativ 2,5 milioane de beneficiari, suntem deja în pregătiri pentru cea de-a doua, pe care o vom finaliza în prima parte a lunii septembrie. Acum, cu siguranță procedura este mult mai simplificată, pentru că alimentarea se face cursiv pentru toți cei eligibili. La cei 2.480.613 de beneficiari din prima tranșă se adaugă alți aproximativ 150.000 de români care vor avea parte de ajutor pentru alimente și mese calde”, a declarat ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, la începutul lunii august.

Cea de-a doua emisiune de vouchere sociale va include persoanele omise din listele inițiale și pe cele devenite eligibile începând cu 1 iulie 2022, numărul estimat de noi beneficiari fiind de 150.000.

Listele cu beneficiarii au fost actualizate de către Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, incluzând noii beneficiari și au fost verificate de către Agenția Națională de Administrare Fiscală, conform prevederilor din OUG nr. 63/2022, în cursul săptămânii viitoare.

Livrarea prin Poșta Română a noilor carduri către beneficiari urmează să aibă loc până la 3 septembrie. Sprijinul pentru alimente și mese calde aferent tranșei II va ajunge către toți beneficiarii până la 8 septembrie.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Vouchere Sociale Septembrie Cardurile Valide Alimentate Tranșă Valoare