× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Primăria Nanov cumpără dronă. Contract de 21.000 euro, prin PNRR

Liber in Teleorman • 10-01-2024, 10:00:18 • 35 vizualizari
 

Primăria comunei Nanov, județul Teleorman, achiziționează o dronă și, în același proiect, propune implementarea unui sistem de igienizare inteligent pentru gunoiul din localitate. Obiectul achiziției constă într-o dronă destinată inspectării zonelor sau a situațiilor de risc, precum și infrastructurii de igienizare inteligentă – pubele inteligente pentru comuna Nanov. În ceea ce privește infrastructura de igienizare inteligentă, pubelele vor fi dotate cu tehnologie modernă pentru gestionarea eficientă a deșeurilor.

Necesitatea și oportunitatea acestei achiziții au fost determinate în baza contractului de finanțare nr. 144965/21.12.2022, având ca obiect asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS (Sistem de Transport Inteligent) și alte infrastructuri TIC, sub titlul apelului PNRR.

Valoarea investiției este de 105.000 RON (aproximativ 21.000 de euro), iar contractul a fost atribuit firmei SURVEY TOPO SOLUTIONS SRL. Prin această inițiativă, Primăria Nanov își propune să optimizeze deciziile luate în cadrul comunității în situații de risc, cum ar fi incendiile sau alte calamități.

Drona achiziționată va fi folosită pentru inspectarea rapidă și eficientă a zonelor cu potențiale pericole sau situații de risc. Aceasta va furniza autorităților informații în timp real, contribuind la luarea deciziilor rapide și eficiente în caz de nevoie.

 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Primăria Cumpără Dronă Contract