× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Cetatea Turnu Magurele a pierdut amicalul cu CSU 2 Craiova

Teleorman Sport • 13-08-2023, 10:00:04 • 206 vizualizari
 

Astazi, de la ora 11:00, s-a disputat meciul amical dintre Cetatea Turnu Magurele si echipa secunda a celor de la CSU Craiova, oaspetii au avut castig de cauza, au deschis scorul la una din ultimele faze a primei reprize prin Atanas Trica. In repriza secunda, gazdele au egalat prin Cosmin Ciocoteala din lovitura de la 11 metri, moment in care, antreneorul craiovenilor(Cornel Papura) a simtit nevoia sa iasa in evidenta, intrand pe terenul de joc si protestand vehement la decizia arbitrului de a acorda penalty, in acest timp, fostul ”mare jucator” craiovean, a avut mai multe schimburi de replici cu spectatorii turneni. Oaspetii au reusit sa marcheze golul victoriei cu 5 minute inainte de finalul partidei prin acelasi Atanas Trica, care a profitat de gresela portarului turnean si l-a executat din lovitura libera, bucurie enorma pentru staff-ul oltean pentru cele 3 puncte virtuale obtinute.

Antrenorul nostru Valentin Bădoi, începe prima repriză în următoarea formulă de echipă: Jercălău, Suciu, Pintilie, Ciocoteală, Dinu, Ioniță, Manole, Iordache, Dumitrescu, Bobea, Tudor.

CSM Cetatea, începe a doua repriză în următoarea formulă de echipă: Vieru, Dogaru, Catrici, Stănici, Dinu, Guță, Manole, Xhixho (Gigio), Niță, Nițu, Ilie.

 
 
Continuare pe Teleorman Sport » Articole Teleorman Sport »
 
Cetatea Magurele Pierdut Amicalul Craiova