× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Adrian Gâdea – Jurnal de campanie al candidatul PSD Teleorman pentru șefia Consiliului Județean

Exploziv News 24 • 31-05-2024, 10:00:57 • 104 vizualizari
 

Mârzănești: Un nou început alături de PSD!
Președintele Consiliului Județean, Adrian Gâdea s-a întâlnit cu locuitorii comunei Mârzănești pentru a-și prezenta propriile proiecte pentru continuarea dezvoltării județului și, totodată, pentru a sprijini candidatura tânărului profesor, Liviu Adrian Mazilu, propus de PSD pentru funcția de primar. Acesta aduce un suflu nou și o viziune modernă, în contrast evident cu actualul primar PNL, care, deși a avut mai multe mandate, nu a reușit să realizeze proiecte semnificative pentru comunitate.

Împreună cu candidatul PSD la funcția de primar, Adrian Gâdea a prezentat proiectele ambițioase pentru dezvoltarea comunei în următorii patru ani. Acestea includ: realizarea sistemului de canalizare, un pas esențial pentru asigurarea condițiilor de viață decente și protecția mediului, asfaltarea drumurilor comunale pentru facilitarea accesului și a mobilității locuitorilor, modernizarea și dotarea unităților de învățământ, construirea de parcuri și spații de joacă, modernizarea rețelei de iluminat public, construirea de platforme destinate gestionării deșeurilor, modernizarea și extinderea rețelei de apă, reabilitarea și întreținerea bisericilor și cimitirelor. Un alt proiect pe care echipa PSD și-a propus să îl realizeze în comuna Mârzănești, foarte important având în vedere că principala activitate a majorității locuitorilor este agricultura, în special legumicultura, este înființarea de puncte de desfacere a mărfurilor agricole în fiecare sat, facilitând astfel accesul direct la piață și stimulând economia locală. Nu în ultimul rând, pe lângă susținerea educației, candidatul la funcția de primar al comunei Mârzănești își propune să înființeze o echipă de fotbal, pentru promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos. Președintele Consiliului Județean, Adrian Gâdea, și-a exprimat încrederea în capacitatea tânărului candidat de a aduce schimbări reale și benefice pentru comuna Mârzănești, subliniind că PSD este dedicat dezvoltării comunităților locale prin proiecte concrete și sustenabile. Comuna Mârzănești are nevoie de un lider tânăr, dinamic și dedicat, iar candidatul PSD este pregătit să preia ștafeta și să transforme aceste proiecte în realitate.

Peretu: Continuitate și proiecte ambițioase cu primarul PSD

Președintele Consiliului Județean, Adrian Gâdea și primarul comunei Peretu, Mihai Soreață, ambii candidați pentru un nou mandat, s-au întâlnit recent cu cetățenii comunei pentru a le asculta problemele și pentru a le prezenta lista proiectelor viitoare. În cadrul întâlnirii, cei doi candidați au subliniat importanța colaborării cu comunitatea pentru a identifica nevoile prioritare și pentru a implementa soluții eficiente și au propus un set  de proiecte ambițioase privind modernizarea infrastructurii, îmbunătățirea serviciilor publice și susținerea dezvoltării economice locale. Cele mai importante proiecte privesc extinderea rețelei de canalizare, modernizarea stației de apă, asfaltarea străzilor și îmbunătățirea sistemului de drenaj pentru prevenirea inundațiilor, înființarea rețelei de aducțiune a gazelor naturale, modernizarea și dotarea unităților de învățământ și construirea unui Complex sportiv. Un alt proiect ambițios privește modernizarea drumurilor de exploatație agricolă pentru îmbunătățirea accesului la terenurile agricole pentru sprijinirea fermierilor locali și înființarea unui Târg En-Gros cu basculă electronică în zona CERES pentru sprijinirea comerțului local și a micilor producători.
Președintele Consiliului Județean, Adrian Gâdea a evidențiat importanța continuității în administrația locală și a exprimat încrederea că actualul primar, prin experiența și viziunea sa, va continua să aducă beneficii semnificative comunității din Peretu. PSD rămâne dedicat dezvoltării locale, iar aceste proiecte sunt dovada clară a angajamentului său pentru un viitor mai bun.

Întâlniri cu teleormănenii

Plosca: Continuăm dezvoltarea și progresul!

Alături de Cosmin Șerban, primar al comunei Plosca și candidat pentru un nou mandat, care în cei patru ani de când se află la cârma comunei are rezultate excepționale, reușind să acceseze foarte mulți bani din fonduri europene și guvernamentale pentru transformarea radicală a comunei, un om orientat spre nevoile reale ale locuitorilor, care și-a asumat acest angajament cu curaj și dăruire, Adrian Gâdea s-a întâlnit cu cetățenii din Plosca cărora le-a propus o serie de inițiative menite să continue progresul și modernizarea.  Proiectele pentru viitor includ: înființare rețea de distribuție gaze natural, realizare a unei capacități de producere energie, realizare sistem integrat gunoi de grajd, modernizare străzi, creștere eficiență energetică a sediului Primăriei, extindere și eficientizare iluminat public, înregistrare sistematică măsura 8 și 10, achiziție vehicul nepoluant, dotare cu mobilier și materiale didactice, amenajare stații de autobuz, construire Centru rezidențial pentru persoane vârstnice.

Întâlnire cu alegătorii la Plosca

Prin aceste proiecte ambițioase, primarul Cosmin Șerban, împreună cu echipa PSD, își propune să continue munca de succes și să asigure un viitor prosper pentru comuna Plosca. Locuitorii au fost invitați să susțină această viziune și să voteze pentru o administrație dedicată dezvoltării și progresului continuu.

VOTAȚI ADRIAN IONUȚ GÂDEA – președinte al Consiliului Județean Teleorman!

VOTAȚI echipa PSD pentru Consiliul Local!

VOTAȚI echipa PSD pentru Consiliul Județean Teleorman!

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD Teleorman
Executat de SC EXPLOZIVNEWS24 SRL – portal www.explozivnews24.ro
CUI: mandatar financiar coordonator: 21240002

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Adrian Gâdea Jurnal Campanie Candidatul Teleorman Pentru șefia Consiliului Județean